/getmedia/06fc4187-6774-472b-a770-1162e4830f82/Illustratie_Zowerkthet.png?width=561&height=245&ext=.png

Over Keobike

We zien het om ons heen: mensen veranderen in hun manier van leven, recreëren en werken. En ook in hun manier van reizen. Een reis is niet langer aan één modaliteit gebonden. Om relevant te blijven voor hun reizigers, moeten vervoersmaatschappijen dus flexibel zijn. 
 
Met de KeoBike huur jij een fiets wanneer jij dat wilt. Wil je een dagje op de fiets de omgeving verkennen? Heb je geen zin om vanaf de bushalte nog een stuk te lopen of wil je na je werk nog even naar een vrijdagmiddagborrel in de stad? KeoBike! Met behulp van jouw smartphone reserveer je een fiets of haal je hem direct uit een van de carrousels. Met één druk op de knop op je smartphone open je het slot en fiets je weg. 
 
Keolis
KeoBike is een initiatief van Keolis (de nieuwe naam van Syntus). Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Gelderland op de Veluwe, in Midden-Overijssel, in Twente, in de provincie Utrecht, in de gemeente Almere en op het treintraject Zwolle-Kampen-Zwolle-Enschede. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde mobiliteitsonderneming Keolis.
 
KeoBike sluit naadloos aan bij de mobiliteitsstrategie van Keolis. In Frankrijk exploiteert Keolis reeds 17.000 fietsen. Nederland is voor Keolis nu het eerste land buiten Frankrijk met een deelfietsconcept. KeoBike is vernieuwend en past bij de ontwikkeling in de Nederlandse samenleving. 

Syntus Gelderland, Syntus Overijssel, Syntus Utrecht, Syntus Twente, allGo en KeolisBlauwnet zijn een service van Keolis Nederland.